FR NL
Banner_Cinema_for_all_NL_2016b.jpg

Het project

Het project Cinema for All ontstond vanuit het idee om momenten van ontspanning en vermaak te creëren voor hen die er het meest nood aan hebben, met name ziekenhuispatiënten. Via dit project voorziet uFund Belgische ziekenhuizen van een bioscoopzaal en bezorgt zij ziekenhuispatiënten een aangename filmervaring door hen de realiteit even te laten ontvluchten. 

The_Artist.jpg
item-turtle_ie8.jpg
Le_prenom.jpg

POSITIEVE BIJDRAGE

Voor uFund is het belang van filmvermaak voor het grote publiek een vaststaand feit. Een reden te meer om hen die meer dan wie ook een moment van vermaak kunnen gebruiken er één te bezorgen. Patiënten die het soms zwaar hebben en hierdoor sociaal wat geïsoleerd zijn geraakt, kunnen tijdens de door Cinema for All georganiseerde filmvoorstellingen, naast wat afleiding, van de gelegenheid gebruikmaken om kennis te maken met andere patiënten en aldus hun verblijf in het ziekenhuis wat aangenamer te maken.

EEN INVESTERING MET BURGERZIN

Het initiatief Cinema for All wordt beheerd in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting en wordt volledig gefinancierd door uFund, die een deel van haar omzet afdraagt ter financiering van dit project. Door bij uFund in Tax Shelter te investeren, draagt de investeerder rechtstreeks bij aan de uitwerking van het project Cinema for All in België.

EERSTE UITGERUSTE ZIEKENHUIS

Het project Cinema for All is in april 2015 van start gegaan. Tot op vandaag werden reeds dertien ziekenhuizen voorzien van de nodige bioscoopfaciliteiten. Op termijn is het de bedoeling om jaarlijks vijf à tien nieuwe Belgische ziekenhuizen hiermee uit te rusten.

play.png

13

UITGERUSTE ZIEKENHUIZEN

H.png

10

NIEUWE UITGERUSTE ZIEKENHUIZEN
TEGEN EINDE 2016

cinema_icon.png

200

FILMVOORSTELLINGEN VOORZIEN 
IN 2016

DEELNEMENDE ZIEKENHUIZEN

  • slider_Requem_NL.jpg

MEER INFORMATIE

WIE IS UFUND?

Logo_uFund.jpg

uFund is de pionier van Tax Shelter in België. Zij laat bedrijven onderworpen aan de Belgische vennootschapsbelasting toe om via Tax Shelter van een fiscale stimulans te genieten en zodoende hun belastingen te verlagen. Bedrijven die bij uFund in Tax Shelter investeren, dragen op die manier bij aan de uitwerking van het project Cinema For All.

Lees meer over uFund en Tax Shelter

STEUN VAN DE KONING BOUDEWIJNSTICHTING

Logo_Fondation_FR.gif

Het project Cinema for All wordt beheerd in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting. De opdracht van de Koning Boudewijnstichting is om de levensomstandigheden van de bevolking te helpen verbeteren.  De Koning Boudewijnstichting steunt projecten en burgers die zich engageren voor een betere samenleving. Zo draagt de stichting duurzaam bij tot meer rechtvaardigheid, democratie en respect voor diversiteit. 

Lees meer over de Koning Boudewijnstichting