317 filmo nl.jpg
Grace.jpg

Grace de Monaco

“Grace of Monaco”, de biopic over het leven van Grace Kelly, met een indrukwekkende cast : Nicole Kidman en Tim Roth. De opnamen vond gedurende meer dan 30 plaats in Brussel, Antwerpen en Gent.
Ontdek de trailer >

The_Artist.jpg

The Artist

« The Artist », een stomme film in zwartwit die met 5 Oscars bekroond werd, is de eerste niet-Engelstalige productie die een Oscar voor Beste Film won. Ontdek de trailer >

black-book-poster1_copy.jpg

Black Book

Black Book is de eerste Europese film in meer dan 20 jaar van Paul Verhoeven, maker van klassiekers als « Basic Instinct », « Total Recall » en Robocop ».« Blackbook » is de duurste Nederlandse film ooit, op het filmfestival van Venetië werd hij in 2006 genomineerd voor de Gouden Leeuw.
Ontdek de trailer >

cloclo.jpg

Cloco

« Cloclo » schetst het leven van popicoon Claude François, vertolkt door Jérémie Renier, van zijn kindertijd in Egypte tot zijn aankomst in Parijs en het begin van zijn carrière. De opnamen begonnen in het zuiden van Frankrijk en verplaatsten zich nadien gedurende 5 weken naar Brussel. Ontdek de trailer >

The_Expatriate.jpg

The Expatriate

« The Expatriate » met Aaron Eckhart en Olga Kurylenko, is een actiefilm tegen een Belgische achtergrond. Bekende trekpleisters als de Beurs, het hotel Métropole of het Noordstation zijn ook van de partij.
Ontdek de trailer. >

KidnappingMrHeineken.jpg

Kidnapping Mr Heineken

Over de meest beruchte ontvoering uit de lage landen, die van Freddy Heineken (rol van Anthony Hopkins) en zijn chauffeur Ab Doderer. De opnamen gingen eind oktober in België van start, vervolgens waren Amsterdam aan de beurt en New Orleans. Ontdek de trailer >

Gooische_vrouwen.jpg

Gooische Vrouwen

Filmbewerking van de populaire tv-serie « Gooische Vrouwen » die het alledaagse leven volgt Cheryl, Claire, Roelien en Anouk, inwoners van Gooi.

Mariah_Mundi.jpg

Mariah Mundi and the Midas Box

Eerste deel van een fantasy trilogie geregisseerd door Jonathan Newman, met een indrukwekkende cast: Sam Neil, Michael Sheen en Lena Headey.
Ontdek de trailer >

Sammy.jpg

Sammy’s avonturen: De geheime doorgang

Na het internationale succes van « Fly Me To The Moon », trakteert nWave ons alweer op een verbluffend staaltje 3D animatie. Sammy is een schildpad die gedurende 50 jaar de oceanen afreist op zoek naar liefde…
Ontdek de trailer >

Santas_Magic_Crystal.jpg

Het magische kristal

3D animatiefilm over een magisch kristal dat de kerstman de kracht geeft om extra veel cadeau’s bij de kindjes te bezorgen. Een prachtig kerstverhaal!

Monstre_a_Paris.jpg

Het Monster van Parijs

Van Bibo Bergeron met de stemmen van Stan Van Samang, Stany Crets & Marijn Devalck. Het Belgisch deel van de productie was in handen van Walking The Dog, die bijna de helft van de 3D animatie verzorgde.

Yves_Saint_Laurent.jpg

Yves Saint Laurent

Parijs, januari 1958. De 21-jarige Yves Saint Laurent stelt zijn eerste Dior collectie voor. Die dag ontmoet hij Pierre Bergé, de liefde van zijn leven. Met in de hoofdrollen Pierre Niney, Guillaume Gallienne en Charlotte Le Bon.
Ontdek de trailer >

Alle_tijd.jpg

Alle Tijd

Een Nederlandse film van Job Gosschalk, met niemand minder dan Paul de Leeuw in de hoofdrol. Een ontroerend verhaal dat het verdient om ontdekt te worden.