3 REDENEN OM VOOR UFUND TE KIEZEN

1/ TAX SHELTER-MARKTLEIDER

uFund is de pionier van Tax Shelter in België. Dankzij een innovatieve aanpak en nauwgezette afstemming op de behoeften van de investeerder, groeide de vennootschap snel uit tot marktleider. Het voortdurend combineren van financiële expertise en diepgaande kennis op het vlak van audiovisuele productie, kenmerkt dan ook uFunds unieke positie.

445


miljoen euro opgehaald

24%


marktaandeel*

2100


investeerders

317


gecoproduceerde films

99%


klant-tevredenheid**

23


medewerkers tot uw dienst

* Marktaandeel berekend op basis van de door de FOD Financiën gepubliceerde cijfers en tevens verschenen in een krantenartikel van La Libre Belgique op 11 maart 2016.

** Onderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Dedicated Research in april 2016: 99% van onze klanten gaf aan "eerder tevreden” of “zeer tevreden” te zijn m.b.t. de vraag “Uw algemene indruk van uFund”.

2/ EEN COMPLEET EN UNIEK AANBOD

Bij uFund spreken wij uw taal. Graag spelen wij in op uw verwachtingen en streven voortdurend naar excellentie. Dit door u niet alleen het beste rendement, maar ook een veilige investering te garanderen en hierbovenop de beste dienstverlening aan te bieden.

rendement.png

maximaal rendement

Lees meer
security.png

INTEGRALE VEILIGHEID

Lees meer
total_care.png

TOTAL CARE DIENSTVERLENING

Lees meer

3/ EEN INVESTERING MET BURGERZIN

CFA_-_banner_-_NL.jpg

Cinema for All, het initiatief dat in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting op poten werd gezet, is erop gericht momenten van ontspanning en vermaak in te lassen voor hen die er het meest nood aan hebben, met name ziekenhuispatiënten. Via dit project voorziet uFund Belgische ziekenhuizen van de nodige bioscoopfaciliteiten en bezorgt zij ziekenhuispatiënten een aangename filmervaring door hen de realiteit even te laten ontvluchten.

Dit initiatief is kosteloos voor de ziekenhuizen daar uFund de kosten hiervan integraal op zich neemt en een deel van haar winst afdraagt ter ondersteuning van dit project. Door bij uFund in Tax Shelter te investeren, draagt de investeerder dus rechtstreeks bij aan de uitwerking van dit project.

Op iets minder dan 18 maanden tijd is uFund erin geslaagd 13 ziekenhuizen te voorzien van bioscoopfaciliteiten, waardoor maar liefst twee duizend patiënten konden genieten van een filmvoorstelling. In 2016 behaalde uFund voor haar actie Cinema for All dan ook de prijs van beste filantropisch project in de categorie kmo, ter gelegenheid van de 28ste editie van de Caïus-wedstrijd.

Voor bijkomende inlichtingen kan u terecht op www.cinemaforall.be.

UMEDIA GROEP

uFund maakt deel uit van de groep Umedia, die internationaal actief is in de audiovisuele productie en kantoren heeft in Brussel, Londen, Los Angeles, Parijs en Vancouver.

Umedia’s expertise in filmproductie is van doorslaggevend belang voor het succes van uw Tax Shelter-investering. De vennootschap kiest filmprojecten uit die voldoen aan de criteria om voor Tax Shelter in aanmerking te komen zodat u het fiscaal voordeel kan genieten. Doorheen alle stappen van de productie volgt Umedia bovendien elke film op en ziet erop toe dat de Tax Shelter-wetgeving wordt nageleefd (naleving van de voorwaarden inzake uitgaven in België, enz.). Dit is van essentieel belang voor het bekomen van het fiscaal voordeel. uFund staat in voor het financiële beheer van de investeringen, de dienstverlening aan investeerders en behartigt hun financiële belangen.

uFund blijft uw enig aanspreekpunt tijdens de hele looptijd van de investering.