<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1592025654268073&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
FR NL
Banner_Cinema_for_all_NL3.jpg

Het project

Het project Cinema for All ontstond vanuit het idee om momenten van ontspanning en vermaak te creëren voor hen die er het meest nood aan hebben, met name ziekenhuispatiënten. Via dit project voorziet uFund Belgische ziekenhuizen van een bioscoopzaal en bezorgt zij ziekenhuispatiënten een aangename filmervaring door hen de realiteit even te laten ontvluchten.

Patiënten kunnen dankzij de georganiseerde filmvoorstellingen in het ziekenhuis naast het genieten van een aangenamer verblijf, ook wat tijd doorbrengen met hun familie en bovendien kennismaken met andere patiënten.

caius 462.jpg

EEN INVESTERING MET BURGERZIN

Het initiatief Cinema for All wordt beheerd in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting en wordt volledig gefinancierd door uFund, die een deel van haar omzet afdraagt ter financiering van dit project. Door bij uFund in Tax Shelter te investeren, draagt de investeerder rechtstreeks bij aan de uitwerking van het project Cinema for All in België.

uFund Behaalt CAIUS PRIJS 2016

In het kader van de 28ste editie van de Caïus-wedstrijd, behaalde uFund voor haar actie Cinema for All de prijs van beste mecenaatproject in de categorie kmo. De Caïus-prijzen belonen al bijna 30 jaar bedrijven die aan mecenaat doen ter ondersteuning van creatieve, dynamische alsook culturele projecten.

play.png

14

INSTELLINGEN

patients-icon.png

3000

PATIËNTEN KONDEN ER REEDS VAN GENIETEN

cinema_icon.png

150

GEORGANISEERDE FILMVOORSTELLINGEN

DEELNEMENDE ZIEKENHUIZEN

  • nouveau slider temoignages4.jpg
  • nouveau slider temoignages5.jpg
  • nouveau slider temoignages6.jpg

MEER INFORMATIE

logo-uFund.png

WIE IS UFUND?

uFund is de pionier van Tax Shelter in België. Zij laat bedrijven onderworpen aan de Belgische vennootschapsbelasting toe om via Tax Shelter van een fiscale stimulans te genieten en zodoende hun belastingen te verlagen. Bedrijven die bij uFund in Tax Shelter investeren, dragen op die manier bij aan de uitwerking van het project Cinema For All.

Lees meer over uFund en Tax Shelter

STEUN VAN DE KONING BOUDEWIJNSTICHTING

Het project Cinema for All wordt beheerd in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting. De opdracht van de Koning Boudewijnstichting is om de levensomstandigheden van de bevolking te helpen verbeteren. De Koning Boudewijnstichting steunt projecten en burgers die zich engageren voor een betere samenleving. Zo draagt de stichting duurzaam bij tot meer rechtvaardigheid, democratie en respect voor diversiteit.

Lees meer over de Koning Boudewijnstichting

Logo_Fondation_FR-edited.gif

Presse

hln.be 146.jpg
niewsblad 146.jpg
het-belang-van-limburg 146.jpg
flanders-today 146.jpg
mediquality 146.jpg
tempo digest 146.jpg