<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1592025654268073&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Simulatie  
uFund Online  

Cinema for All in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting en uFund

Cinema for All in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting en uFund

Sinds 2015 heeft uFund het initiatief Cinema for All gesticht. Via dit project richten we Belgische ziekenhuizen in met een bioscoopzaal zodat mensen in het ziekenhuis een echte bioscoopervaring kunnen beleven.

Cinema for All

Dit initiatief is een samenwerking met de Koning Boudewijnstichting en wordt volledig gefinancierd door uFund. Door bij uFund in Tax Shelter te investeren, draagt de investeerder rechtstreeks bij aan dit hartverwarmend project.

In cijfers:

14 uitgeruste ziekenhuizen

6000 begeesterde patiënten

150 georganiseerde vertoningen

 

Koning Boudewijnstichting

De opdracht van de Koning Boudewijnstichting bestaat erin de levensomstandigheden van de bevolking te helpen verbeteren. Zij ondersteunt projecten en burgers die zich inzetten voor een betere samenleving.

 

Getuigenissen

Wij zijn verheugd de getuigenissen te kunnen delen die wij van onze betrokken partners hebben ontvangen.

 

"Maandelijks proberen we een film op groot scherm te vertonen en stemmen we ons filmaanbod af op de schoolvakanties en seizoenen. We slaagden er telkens in om onze aanwezigen een fijne avond te bezorgen. Tevreden en ontspannen na een avondje Cinema for All konden ze hun avond afsluiten. Vaak met de vraag: “Wanneer doe je dit nog eens?”. Eén ding weten we zeker, het is een fantastisch project van hoogstaand niveau. En dit zowel voor wat betreft de mensen als het materiaal. Heel fijn en degelijk materiaal en steeds met een up-to-date waaier van films. En omdat we m.b.t. comfort niet wilden achterblijven hebben we ons meubilair aangepast door onder meer leuke cinemazeteltjes te voorzien in onze ‘cinema’!"

PZ H. Familie

 

"Sedert 2015 hebben wij een 20-tal voorstellingen laten doorgaan in de best mogelijke omstandigheden dankzij ons groot scherm, onze Blu-ray projector en, met als kers op de taart, uitstekend geluid. “Een boeiende filmavond”, “verrassende films”, “de variatie in de films is echt top”, “wanneer is de volgende vertoning?” zijn zo enkele van de reacties die we te horen kregen na een avondje Cinema for All. Het schept hier in huis wel wat een band, zo’n avondje film kijken met een select groepje. Dit alles wordt absoluut gesmaakt door de kijker en we hopen dat dit kan blijven duren!"

Sint Jozef Kliniek

 

Blog

Tax Shelter : een verantwoorde investering.

Verminder de voorafbetalingen met 35% dankzij Tax Shelter* (2023)

Verminder de voorafbetalingen met 35% dankzij Tax Shelter (11/03/24)