<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1592025654268073&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Tax Shelter: EEN EENVOUDIGE, VEILIGE en AANTREKKELIJKE FISCALE STIMULANS VOOR UW KLANTEN

Sinds de inwerkingtreding van de hervormde Tax Shelter-wet op 1 januari 2015, is Tax Shelter een gestandaardiseerde en verzekerde fiscale stimulans geworden met een vast rendement. uFund, Tax Shelter-marktleider, begeleidt boekhouders, accountants en belastingconsulenten bij elke stap van een Tax Shelter-investering.

ONZE DIENSTVERLENING AAN PROFESSIONALS

Inspelen en anticiperen op de behoeften van onze investeerders en hun accountants, is een filosofie die alle medewerkers van uFund drijft.

uFunds “Total Care” dienstverlening staat voor het aanbieden van de beste dienstverlening bij elke stap van de investering van uw klanten.

stap 1

voorbereiding

 • Uw klanten worden nauwgezet opgevolgd door een Tax Shelter-expert
 • Uw adviseur helpt het door uw klanten optimaal te investeren bedrag te bepalen dankzij onze simulatietool
 • Uw adviseur speelt uw technische vragen graag door aan onze interne specialisten ter zake en indien vereist aan onze externe adviesbureaus

stap 2

beheer

 • U beschikt over een persoonlijke en beveiligde toegang tot ons uFund Online-platform, waarop u alle dossiers van uw klanten kan beheren.
 • U vraagt via uFund Online alle relevante documenten voor uw klanten op: raamovereenkomsten, reportings en attesten
 • U ontvangt per klant een driemaandelijkse reporting met het detail van de respectievelijke boekingen
 • U ontvangt per klant een jaarlijkse reporting voor de aangifte in de vennootschapsbelasting
 • uFund stelt een gedetailleerde boekhoudkundige en fiscale memo te uwer beschikking

stap 3

afsluiting

 • U kan alle attesten van uw klanten rechtstreeks opvragen via ons beveiligd uFund Online-platform
 • Om de verzending aan de Administratie van de Tax Shelter-attesten van uw klanten binnen de wettelijke termijn te laten verlopen, informeert uFund u over de beschikbaarheid en de uiterste verzenddatum
 • Het Investor Support-team is te allen tijde beschikbaar om uw bijkomende vragen te beantwoorden en uw dossiers administratief af te handelen.

FISCALE OPTIMALISATIE DOOR TOEPASSING VAN DE TAX SHELTER-WET

icone_optimisation_.png

Tax Shelter dient ter fiscale optimalisatie te worden overwogen door elke Belgische vennootschap met een winst voor belastingen van meer dan € 100.000.

Tax Shelter is compatibel en kan in combinatie met andere fiscale maatregelen worden aangewend. In bepaalde gevallen kunnen de genoten voordelen dankzij deze fiscale stimulans zelfs worden gemaximaliseerd.

Tax Shelter is daarenboven een aantrekkelijk alternatief voor voorafbetalingen.

U wenst bijkomende inlichtingen of heeft een specifieke vraag aangaande het detail van uFunds Tax Shelter-product?

contacteer ons

Aanvragen VAN EEN VORMINGSSESSIE

icone_formation.png

uFund organiseert vormingssessies op maat voor accountants en belastingconsulenten. De onderwerpen die tijdens deze sessies worden toegelicht, hebben zowel betrekking op de hervormde Tax Shelter-wet als op de boekhoudkundige verwerking van een Tax Shelter-investering. Bovendien kunnen actuele technische en boekhoudkundige vragen aan bod komen.

Deze vormingssessies worden u graag aangeboden en kunnen zowel bij u als bij ons op kantoor worden georganiseerd. Desgevallend kan voor dergelijke sessies een IAB- of BIBF-erkenning worden verkregen.

U had graag een vormingssessie aangevraagd voor u en uw medewerkers of wenst bijkomende informatie hieromtrent?

Contact

Het uFund-team staat boekhouders, accountants en belastingconsulenten te allen tijde bij en beantwoorden graag uw bijkomende vragen.

Jetty_Luppens_rond-01.png

Jetty Luppens

Jetty is na haar studies economie lange tijd actief geweest in de financiële sector, bij o.a. Dexia en Deutsche Bank. In 2013 kiest zij voor een nieuwe uitdaging als Tax Shelter Advisor bij uFund, waar ze verantwoordelijk is voor de opvolging van de regio Oost-Vlaanderen. Door haar expertise in Tax Shelter en fiscaliteit wordt zij in 2016 binnen uFund het aanspreekpunt voor boekhouders en accountants.

Contacteer Jetty : jetty.luppens@ufund.be
Aurélie Dusausoy

Aurélie Dusausoy

Aurélie Dusausoy behaalde haar masterdiploma handelsingenieur en fiscaliteit aan de Solvay Business School. Zij deed reeds vijf jaar ervaring op als belastingconsulente bij Deloitte en is steeds bereid om uw eventuele vragen, alsook die van uw klanten, te beantwoorden.

Contacteer Aurélie : aurelie.dusausoy@ufund.be