<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1592025654268073&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Simulatie  
uFund Online  

Wie zijn we?


uFund, uw Tax Shelter-expert.

Al meer dan 20 jaar blijft uFund innoveren op de Tax Shelter-markt en heeft zij bijgedragen tot de financiering van ondertussen meer dan 833 producties alsook podiumwerken.

De behoeften van de investeerder staan bij ons centraal. Vandaag schonken reeds meer dan 3000 investeerders en partners ons hun vertrouwen door de Belgische culturele sector te ondersteunen d.m.v. Tax Shelter.

uFund maakt deel uit van de groep Umedia, die instaat voor de selectie en de opvolging van elk project doorheen alle stappen van de productie teneinde toe te zien op de naleving van de Tax Shelter-wetgeving.

Deze diepgaande expertise bij het beheer van de investeringen, bovenop de nauwgezette opvolging van het hele productieproces, speelt een doorslaggevende rol in de goede afhandeling van uw Tax Shelter-investering.

uFund blijft uw centraal aanspreekpunt gedurende de hele looptijd van de investering.

 

 

Ons commercieel team


ok (1)

Caroline De Vos

Senior Tax Shelter Advisor

Caroline maakt de overstap na een carrière van bijna 20 jaar bij ExxonMobil, waar ze commerciële en strategische functies uitoefende op zowel Belgisch als internationaal niveau. Zij assisteert en adviseert haar klanten in heel de regio Antwerpen.

ok (2)

Renaat Vissers

Senior Tax Shelter Advisor

Renaat heeft inmiddels al bijna 30 jaar ervaring in de financiële wereld. Als geboren en getogen Limburger stelt hij graag zijn expertise ter beschikking in de regio Limburg en de Kempen.

ok (1)-1

Laura Hanssens

Senior Tax Shelter Advisor

Als Tax Shelter-experte blikt Laura terug op inmiddels bijna 13 jaar ervaring binnen uFund. Laura adviseert en begeleidt haar klanten bij elke stap van hun investering met passie voor het vak.

ok

Yves Popieul

Senior Tax Shelter Advisor

Als Tax Shelter-expert adviseert en begeleidt Yves inmiddels meer dan 13 jaar Brusselse en Waalse bedrijven. Hij stelt zijn commerciële expertise opgedaan binnen internationale groepen ten dienste van zijn klanten.

images - site uFund-1

Michael Sproloquio

Tax Shelter Advisor

Met ruim 8 jaar ervaring in diverse commerciële functies, voornamelijk in de fincanciële sector, heeft Michael zich ook ontwikkeld tot een talentvolle videograaf. Tegenwoordig zet hij zijn expertise in om zijn klanten in Wallonië optimaal te ondersteunen.

images - site uFund

Evelyne Goussey

Senior Tax Shelter Advisor

Met haar ervaring in financiële dienstverlening en grondige kennis van de sector, begeleidt Evelyne haar klanten al meer dan 15 jaar bij hun investering in Tax Shelter.

images - site uFund

Wim Penne

Senior Tax Shelter Advisor

Wim adviseert en begeleidt inmiddels bijna 13 jaar Tax Shelter-investeerders bij uFund. Hij stelt gedreven zijn commerciële expertise en grondige kennis van de sector ten dienste van zijn klanten.

Wij helpen u graag verder


ok (3)

Laurent Jacobs

CEO

Laurent is met Bastien Sirodot CEO van de Groep Umedia en verantwoordelijk voor de activiteiten van de Tax Shelter-fondsenwerving, de relatie met de investeerders en de FOD Financiën, de afdeling human resources en de ondersteunende teams, naast meer juridische en financiële zaken.

ok (4)

Bastien Sirodot

CEO

Bastien is samen met Laurent Jacobs CEO van de Groep Umedia alsook coproducent van meer dan honderd films. Bastien is verantwoordelijk voor zowel de interne productie, de co-productie als de visuele effecten binnen Umedia.

Martin Callebaut

Martin Callebaut

Director of Operations

Martin coördineert het commerciële team en draagt bij aan het leiderschap van het bedrijf door ervoor te zorgen dat het Tax Shelter op een efficiënte en conforme manier wordt geïmplementeerd bij investeerders. Met zijn ervaring in commerciële strategie, marketing en accountmanagement combineert Martin zijn carrière met zijn passie voor sport.

ok (6)

Samir Makoudi

Investor Support manager

Sinds 2015 is Samir een vaste waarde binnen het Investor Support-team van uFund. Een perfecte beheersing van de verschillende opvolgtools en ongeziene mindset maken van hem het aanspreekpunt bij uitstek en dit zowel van de investeerders als het commerciële team.

ok (7)

Kaoutar Bouzammour

Investor Support

Na 4 jaar ervaring in de Customer Service, is Kaoutar toegetreden tot het Investor Support team. Gemotiveerd en ambitieus, zal zij u helpen met al uw Tax Shelter gerelateerde vragen en behoeften.

ok (5)

Estelle Hauwaert

Marketing & Event Assistant

Estelle is afgestudeerd in marketing en start haar carrière in de event- en marketingafdeling bij uFund. Ze draagt bij aan de verbetering van digitale marketing en creëert unieke evenementen!

De producties momenteel in portefeuile


Nonkels 2

2024, Jelle Gordyn

Het tweede seizoen van Nonkels (#FBO Production) is momenteel te zien op Streamz, de ideale gelegenheid om het nieuwe seizoen van deze toch wel verrassende reeks te bekijken. We zijn dan ook trots deze serie d.m.v. Tax Shelter via uFund te financieren!

meer info

Le Comte de Monte-Cristo

2024, Matthieu Delaporte en Alexandre De La Patellière

“Le Comte de Monte-Cristo” van Matthieu Delaporte en Alexandre De La Patellière is opgenomen in de officiële selectie buiten competitie op het Filmfestival van Cannes 2024.

meer info

Under Paris

2024, Xavier Gens

De nieuwe bloedstollende Parijse thriller geproduceerd door Netflix in samenwerking met Let Me Be Productions en medegeproduceerd door Umedia, telt maar liefst 20 opnamedagen in de Lites Studio’s in Vilvoorde.

meer info

Le salaire de la peur

2024, Julien Leclercq

Wij zijn trots aan dit prachtige vierde project van Julien Leclercq te hebben bijgedragen in samenwerking met Netflix, Labyrinthe Films en TF1 Studio. Dit zorgt een nieuwe dimensie binnen de wereld van de Franse actiefilm.

meer info

Producties en podiumwerken