<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1592025654268073&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Simulatie  
uFund Online  

Wie zijn we?


uFund, uw Tax Shelter-expert.

Al meer dan 19 jaar blijft uFund innoveren op de Tax Shelter-markt en heeft zij bijgedragen tot de financiering van ondertussen meer dan 833 producties alsook podiumwerken.

De behoeften van de investeerder staan bij ons centraal. Vandaag schonken reeds meer dan 3000 investeerders en partners ons hun vertrouwen door de Belgische culturele sector te ondersteunen d.m.v. Tax Shelter.

uFund maakt deel uit van de groep Umedia, die instaat voor de selectie en de opvolging van elk project doorheen alle stappen van de productie teneinde toe te zien op de naleving van de Tax Shelter-wetgeving.

Deze diepgaande expertise bij het beheer van de investeringen, bovenop de nauwgezette opvolging van het hele productieproces, speelt een doorslaggevende rol in de goede afhandeling van uw Tax Shelter-investering.

uFund blijft uw centraal aanspreekpunt gedurende de hele looptijd van de investering.

 

 

Ons commercieel team


images - site uFund

Evelyne Goussey

Senior Tax Shelter Advisor

Met haar ervaring in financiële dienstverlening en grondige kennis van de sector, begeleidt Evelyne haar klanten al meer dan 12 jaar bij hun investering in Tax Shelter.

images - site uFund

Laura Hanssens

Senior Tax Shelter Advisor

Als Tax Shelter-experte blikt Laura terug op inmiddels bijna 10 jaar ervaring binnen uFund. Laura adviseert en begeleidt haar klanten bij elke stap van hun investering met passie voor het vak.

images - site uFund

Alain Jadoul

Senior Tax Shelter Advisor

Alain blikt terug op ruim 25 jaar ervaring binnen de financiële sector, waaronder 8 jaar bij uFund. Alain adviseert en begeleidt Waalse bedrijven bij elke stap van hun Tax Shelter-investering.

images - site uFund

Wim Penne

Senior Tax Shelter Advisor

Wim adviseert en begeleidt inmiddels bijna 10 jaar Tax Shelter-investeerders bij uFund. Hij stelt gedreven zijn commerciële expertise en grondige kennis van de sector ten dienste van zijn klanten.

images - site uFund

Yves Popieul

Senior Tax Shelter Advisor

Als Tax Shelter-expert adviseert en begeleidt Yves inmiddels meer dan 11 jaar Brusselse en Waalse bedrijven. Hij stelt zijn commerciële expertise opgedaan binnen internationale groepen ten dienste van zijn klanten.

images - site uFund

Chris de Vos

Senior Tax Shelter Advisor

Als Tax Shelter-expert adviseert Chris bedrijven en accountantskantoren uit de regio Antwerpen.

images - site uFund

Renaat Vissers

Senior Tax Shelter Advisor

Renaat heeft inmiddels al bijna 30 jaar ervaring in de financiële wereld. Als geboren en getogen Limburger stelt hij graag zijn expertise ter beschikking in de regio Limburg en de Kempen.

Caroline De Vos

Caroline De Vos

Senior Tax Shelter Advisor

Caroline maakt de overstap na een carrière van bijna 20 jaar bij ExxonMobil, waar ze commerciële en strategische functies uitoefende op zowel Belgisch als internationaal niveau. Zij assisteert en adviseert haar klanten in heel de regio Antwerpen.

Wij helpen u graag verder


Laurent Jacobs

Laurent Jacobs

CEO

Laurent is met Bastien Sirodot CEO van de Groep Umedia en verantwoordelijk voor de activiteiten van de Tax Shelter-fondsenwerving, de relatie met de investeerders en de FOD Financiën, de afdeling human resources en de ondersteunende teams, naast meer juridische en financiële zaken.

Bastien Sirodot

Bastien Sirodot

CEO

Bastien is samen met Laurent Jacobs CEO van de Groep Umedia alsook coproducent van meer dan honderd films. Bastien is verantwoordelijk voor zowel de interne productie, de co-productie als de visuele effecten binnen Umedia.

Photo banner site web uFund

Samir Makoudi

Investor Support manager

Sinds 2015 is Samir een vaste waarde binnen het Investor Support-team van uFund. Een perfecte beheersing van de verschillende opvolgtools en ongeziene mindset maken van hem het aanspreekpunt bij uitstek en dit zowel van de investeerders als het commerciële team.

Copie de Hubspot banner  (1423 × 1423 px) (4)

Kaoutar Bouzammour

Investor Support

Na 4 jaar ervaring in de Customer Service, is Kaoutar toegetreden tot het Investor Support team. Gemotiveerd en ambitieus, zal zij u helpen met al uw Tax Shelter gerelateerde vragen en behoeften.

Copie de Hubspot banner  (1423 × 1423 px) (3)

Estelle Hauwaert

Marketing & Event Assistant

Estelle is afgestudeerd in marketing en start haar carrière in de event- en marketingafdeling bij uFund. Ze draagt bij aan de verbetering van digitale marketing en creëert unieke evenementen!

De producties momenteel in portefeuile


The Abyss

2023, Richard Holm

The Abyss is een uitzonderlijke film waarin Frigga haar riskante baan als veiligheidsmanager in de mijn van Kiirunavaara probeert te combineren met haar gezinsleven. De opnames zijn momenteel bezig in Zweden.

meer info

Mrs. Harris Goes to Paris

2022, Anthony Fabian

Lesley Manville werd genomineerd voor een Golden Globe voor beste actrice in een film - musical of komedie voor Mrs. Harris Goes to Paris.

meer info

Theodosia

De jeugdreeks Theodosia komt terug voor een tweede seisoen ! De avontuurlijke fantasieserie, gecoproduceerd door Umedia, is vernieuwd door Cottonwood Media en ZDF. De opnames beginnen in januari 2023.

meer info

Producties en podiumwerken