<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1592025654268073&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Simulatie  
uFund Online  
Nederlands

Twee door uFund gefinancierde films op het filmfestival van Cannes

Twee door uFund gefinancierde films op het filmfestival van Cannes

We zijn uitermate trots dat twee door uFund gefinancierde films in coproductie met Umedia zijn opgenomen in de officiële (buiten competitie) selectie van het aanstaande filmfestival van Cannes.

Mascarade, een film van Nicolas Bedos, geproduceerd door Les Films du Kiosque, met in de cast Pierre Niney, Isabelle Adjani, Emmanuelle Devos en François Cluzet.

De film vertelt het verhaal van Adrien, een charismatisch jong danstalent wiens succesvolle carrière abrupt komt te stoppen na een motorongeluk. Onderhouden door Martha, een voormalige filmster, verkwanselt hij de beste jaren van zijn leven aan de Côte d’Azur.

 

We zijn erg trots opnieuw te mogen samenwerken na het grote succes van La Belle Epoque en Mr & Mrs Adelman.

 

Novembre, een film van Cédric Jimenez, geproduceerd door ChiFouMi en Réci Films, met in de cast Jean Dujardin, Anais Demoustier en Sandrine Kiberlain. De film geeft ons een inkijk in het kloppend hart van de Franse antiterreurdiensten tijdens de zenuwslopende 5-daagse jacht op de terroristen verantwoordelijk voor de Parijse aanslagen van 13 november.

Onze Umedia VFX-studio was verantwoordelijk voor de postproductie van deze twee films.

 

We werken ook aan de coproductie van verscheidene kortfilms in het kader van het programma Talents Adami, een opzet die jonge acteurs de kans biedt om hun talent te tonen aan professionals uit de filmwereld.

 

Proficiat aan het hele team! 

 

Meer info !

Blog

Vijf door uFund gefinancierde films op het filmfestival van Cannes

Officiële selectie van het 80ste Internationale Filmfestival van Venetië

Cinema for All in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting en uFund