<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1592025654268073&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Simulatie  
uFund Online  

Het potentieel rendement stijgt in 2023, goed nieuws voor investeringen !

Sinds de oprichting van uFund 19 jaar geleden zijn de rentetarieven nog nooit zo gunstig geweest. Tax Shelter is momenteel goed voor een potentieel rendement van 12,94% netto, oftewel 15,50% bruto! 

 

Het rendement

Het potentieel nettorendement van 12,94% op 18 maanden is opgesplitst in twee delen: 

  1. Een fiscaal voordeel (5,25%)
  2. Een bijkomende premie (7,69% netto)

Hoe wordt de bijkomende premie bepaald?

Het bijkomend rendement is gebaseerd op een maximale periode van 18 maanden* en is afhankelijk van het geldende Euribortarief. Het tarief voor het eerste semester 2023 bedraagt 2,334**%.

Sans titre (4157 × 1569 px) (3)* Niet-actuariële rentevoeten die de bedragen weergeven die over de hele looptijd van de investering worden verkregen.

** Stemt overeen met het gemiddelde van EURIBOR 12 maanden van de laatste dag van elke maand van het kalenderhalfjaar dat voorafgaat aan de storting.

*** Vennootschapsbelastingtarief van 25%.Wanneer intekenen ?

Meer dan waarschijnlijk vraagt u zich af wat nu het meest optimale moment is om in Tax Shelter in te tekenen. Het eerste semester (tot en met 30 juni 2023) of eerder het einde van het jaar? Elke maand is een goede maand om in Tax Shelter te investeren! Het hele jaar door kunnen we dankzij onze samenwerking met het productieteam van Umedia onze financiële expertise combineren met een uitstekende kennis van de audiovisuele productie. Of het nu films, tv-series of podiumkunsten betreft, we werken samen met Europa’s meest toonaangevende partners zoals onder meer Netflix, UGC, Gaumont, HBO Max en SF Studio, om u een uitgebreide en gediversifieerde waaier van films en podiumwerken te kunnen aanbieden.

 

U had graag geweten wat een Tax Shelter-intekening precies kan betekenen voor uw venootschap? Vul ons formulier in: klik hier  voor een simulatie.

 

2023 wordt vervolgd...

We kijken ernaar uit om u in 2023 te mogen ontmoeten en u ons aanbod voor te stellen!

U komt graag meer te weten over het detail van ons aanbod of overweegt om te investeren bij ons? Maak een afspraak via ons online formulier of contacteer ons op het nummer + 32 (0)2 372 91 40. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op en staat u graag te woord.

Blog

Twee door uFund gefinancierde films op het filmfestival van Cannes

Cinema for All in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting en uFund

Vijf door uFund gefinancierde films op het filmfestival van Cannes