<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1592025654268073&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Simulatie  
uFund Online  
Nederlands

Wie zijn we?


Timeline site uFund (2)
uFund, uw Tax Shelter-expert.

Al meer dan 15 jaar blijft uFund innoveren op de Tax Shelter-markt en heeft zij bijgedragen tot de financiering van ondertussen meer dan 600 producties alsook podiumwerken.

De behoeften van de investeerder staan bij ons centraal. Vandaag schonken reeds meer dan 2500 investeerders en partners ons hun vertrouwen door de Belgische culturele sector te ondersteunen d.m.v. Tax Shelter.

uFund maakt deel uit van de groep Umedia, die instaat voor de selectie en de opvolging van elk project doorheen alle stappen van de productie teneinde toe te zien op de naleving van de Tax Shelter-wetgeving.

Deze diepgaande expertise bij het beheer van de investeringen, bovenop de nauwgezette opvolging van het hele productieproces, speelt een doorslaggevende rol in de goede afhandeling van uw Tax Shelter-investering.

uFund blijft uw centraal aanspreekpunt gedurende de hele looptijd van de investering.

 

 

Ons commercieel team


Evelyne Goussey

Senior Tax Shelter Advisor

Met haar ervaring in financiële dienstverlening en grondige kennis van de sector, begeleidt Evelyne haar klanten al meer dan 12 jaar bij hun investering in Tax Shelter.

Laura Hanssens

Senior Tax Shelter Advisor

Als Tax Shelter-experte blikt Laura terug op inmiddels bijna 10 jaar ervaring binnen uFund. Laura adviseert en begeleidt haar klanten bij elke stap van hun investering met passie voor het vak.

Alain Jadoul

Senior Tax Shelter Advisor

Alain blikt terug op ruim 25 jaar ervaring binnen de financiële sector, waaronder 8 jaar bij uFund. Alain adviseert en begeleidt Waalse bedrijven bij elke stap van hun Tax Shelter-investering.

Wim Penne

Senior Tax Shelter Advisor

Wim adviseert en begeleidt inmiddels bijna 10 jaar Tax Shelter-investeerders bij uFund. Hij stelt gedreven zijn commerciële expertise en grondige kennis van de sector ten dienste van zijn klanten.

Yves Popieul

Senior Tax Shelter Advisor

Als Tax Shelter-expert adviseert en begeleidt Yves inmiddels meer dan 11 jaar Brusselse en Waalse bedrijven. Hij stelt zijn commerciële expertise opgedaan binnen internationale groepen ten dienste van zijn klanten.

Chris de Vos

Senior Tax Shelter Advisor

Als Tax Shelter-expert adviseert Chris bedrijven en accountantskantoren uit de regio Antwerpen.

Renaat Vissers

Senior Tax Shelter Advisor

Renaat heeft inmiddels al bijna 30 jaar ervaring in de financiële wereld. Als geboren en getogen Limburger stelt hij graag zijn expertise ter beschikking in de regio Limburg en de Kempen.

Wij helpen u graag verder


Laurent Jacobs

CEO

Laurent is met Bastien Sirodot CEO van de Groep Umedia en verantwoordelijk voor de activiteiten van de Tax Shelter-fondsenwerving, de relatie met de investeerders en de FOD Financiën, de afdeling human resources en de ondersteunende teams, naast meer juridische en financiële zaken.

Bastien Sirodot

CEO

Bastien is samen met Laurent Jacobs CEO van de Groep Umedia alsook coproducent van meer dan honderd films. Bastien is verantwoordelijk voor zowel de interne productie, de co-productie als de visuele effecten binnen Umedia.

Julie Steingueldoir

Product Manager

Julie leidt inmiddels al 8 jaar het Investor Support-team van uFund. Naast haar rol als hoofd van Investor Support stelt ze als Product Manager gepersonaliseerde opvolgtools ter beschikking van onze investeerders alsook accountants en beantwoordt hun eventuele bijkomende fiscale vragen.

Samir Makoudi

Investor Support

Sinds 2015 is Samir een vaste waarde binnen het Investor Support-team van uFund. Een perfecte beheersing van de verschillende opvolgtools en ongeziene mindset maken van hem het aanspreekpunt bij uitstek en dit zowel van de investeerders als het commerciële team.

De producties momenteel in portefeuile


Theodosia

De jeugdreeks Theodosia, goed voor meer dan 100 opnamedagen en visuele effecten op Belgische bodem, wordt vanaf morgen uitgezonden op @HBO Max. We zijn uitermate trots d.m.w. Tax Shelter te hebben bijgedragen en meegewerkt aan deze internationale serie geproduceerd door Cottonwood media.

en savoir plus

The Bombardment

van Ole Bornedal

Uitermate trots geven we mee dat niet één, maar twee door uFund gefinancierde coproducties al drie weken op #1 staan op Netflix! Het harde werk van alle teams van Umedia is te bewonderen in de films "Restless", de laatste thriller van Regis Blondeau en "The Bombardment", het historische drama van de Deense regisseur Ole Bornedal.

en savoir plus

Hatching

Hanna Bergholm

Hatching, de eerste film van de Finse regisseuse Hanna Bergholm, wordt voorgesteld op het Filmfestival van Oostende. Een uitgelezen kans om deze geprezen genrefilm te gaan bekijken!

en savoir plus

Producties en podiumwerken